Bliv set både dag og nat

Vidste du godt, at det dine kunderne bliver mødt med som det første, når de besøger dig, er dit skilt? At det er dit facadeskilt, der etablerer opmærksomhed hos forbipasserende, som måske ikke kender dig i forvejen, men via skiltet ligger mærke til dig og bliver nysgerrige? At skiltet både er en brik i den visuelle identitet, men i lige så høj grad også fungerer som et pejlemærke hos kunderne – både som vejviser, hvis du holder til i en mere anonym bygning, eller gerne vil fange potentielle kunder fra gaden? Derfor er dit skilt alfa omega for, at omverdenen ligger mærke til dig. Med lysskilte kan du endda skabe dig opmærksomhed både dag og nat – og hvem vil ikke gerne det?

Branding på gadeplan
Lysskilte er den perfekte løsning, hvis du gerne vil skabe synlighed på lang afstand – også når du har lukket butikken ned. For selvom du er gået hjem på fyraften, og mørket er faldet på, fortsætter brandingen af dig. Der findes mange muligheder og udformninger på lysskilte, men fælles for dem alle sammen er, at du kan tage brandingen af dig selv og din visuelle identitet med ud på gadeplan.

Lyskasse, udhængt skilt eller facadebogstaver?
Lysskilte er ikke bare lysskilte – de er et led i din visuelle fremtoning, og du har mange muligheder for at skille dig ud via lys. Langt de fleste lysskilte i dag er med LED lyskilder, der gør det økonomisk at brande sig selv dag og nat. Du skal bare beslutte, hvilken fremtoning du vil have dit lysskilt i. Skal det være en lyskasse med lys i hele skiltet, et udhængt skilt, hvor dit logo eller navn er udskåret og med lys bag, eller skal det være facadebogstaver med lys i hvert bogstav?

Uanset hvad er lysskilte den oplagte brik til at lyse op om dit brand.