Få råd til din drømmebil med sæsonleasing

Skal du være flot kørende til sommer, måske i en lækker cabriolet eller en coupe med soltag? Så kan du overveje at sæsonlease sommerens bil. Med sæsonleasing får du nemlig en lang række fordele. Og dem kan du læse meget mere om i det følgende.

Hvad er sæsonleasing?

Sæsonleasing er en særlig form for flexleasing hvor du – som navnet måske nok antyder – leaser din bil på sæson basis. Med sæsonleasing betaler du kun registrerings afgift for de måneder hvor du leaser bilen. Det betyder at du kan lave en leasing aftale som udelukkende gælder i de lune sommer måneder.

Her kan du så vælge at lease en sommer egnet bil som er god at cruise i for åbent tag og måske fuld musik sammen med vennerne. Det kan for eksempel være en lille rap Mustang Convertible, eller en stor flyder med plads til hele flokken.

Med sæsonleasing bestemmer du helt selv hvornår din leasing aftale skal være aktiv. Dermed får du mere fleksibilitet i din leasing aftale. Og så kan du for eksempel vælge at lease den førnævnte cabriolet om sommeren, og en mere praktisk firhjulstrækker til de kolde og sjappede vinter måneder.

Hvilke biler kan jeg lease med flexleasing eller sæsonleasing?

I princippet kan du lease biler af en hver type og fra alle bil mærker med flexleasing eller sæsonleasing. Men på grund af modellens særlige opbygning er den i særdeleshed velegnet til leasing af biler i luksus klassen – det være sig for eksempel biler af mærkerne Porsche, BMW, Audi, Ferrari, Mercedes Benz, Maserati, Lamborghini, Bentley og så videre.

Her vil du nemlig have fordelen af ikke at skulle betale hele registrerings afgifte på én gang hvilket gør det en del mere overkommeligt at komme i nærheden af sådan en lækker bil.

Du kan læse mere om sæsonleasing hos SpecialCars på hjemmesiden.