Find den bedste veganske creme mod børneeksem online

28 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Børneeksem er generende og plagsomt for børnene – og en evig byrde for de voksne som skal passe på de grædende og klagende børn. Derfor bør du som forælder gøre hvad du kan for at forebygge børneeksem.

Hvordan kan jeg forebygge børneeksem?

Den mest effektive måde hvorpå du kan forebygge irriterende børneeksem er ved at styrke og gennemfugte huden. Når huden er tør bliver den hurtigt irritabel og kløende. Børn er ikke gode til at holde deres små fingre i ro, og vil forfalde til at kradse i den tørre hud.

Dette vil naturligt nok gøre denne endnu mere irritabel, og samtidig mere udsat over for infektioner. Da børn ikke just er gode til at holde en fornuftig hånd hygiejne risikerer huden infektioner med bakterier som giver anledning til svie, væske og åbne sår. Og så er der faktisk ingen vej uden om behandling med creme eller salve indeholdende antibiotika.

image

Nogle læger anbefaler steroid creme eller salve med binyrebark hormon mod kløende og irriteret hud. Dette er dog ikke en god løsning i længden. Steroid creme må kun anvendes i små mængder og over få dage. Samtidig kan steroid creme faktisk have den modsat rettede effekt, og virker samtidig hormon forstyrrende.

Du bør i stedet sørge for at holde huden i det kritiske område fugtmættet og næret. Dette gøres effektiv ved hjælp af en god creme indeholdende vitaminer og mineraler som huden skal bruge for at styrke sin struktur og bygge sig selv op på ny.

En sådan creme bør være baseret på veganske ingredienser og ikke indeholde problematisk kemi som i sig selv kan virke allergi fremkaldende. Derfor bør du gå efter en creme med et naturligt indhold af eksempelvis vitamin B12.

Hvor kan jeg finde en god creme mod børneeksem?

Hos Pharma Cobalamin finder du en rigtig god vitamin B12 creme mod børneeksem – læs mere på vitaminb12.dk.

Flere Nyheder