Find en dygtig og erfaren tandlæge i Aarhus

17 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Mange danskere går aldrig til tandlæge – og det er faktisk rigtig ærgerligt. Selv om vi i barndommen får lagt et solidt fundament for god mundhygiejne i form af gratis tandpleje indtil det fyldte attende år, er det vigtigt at følge op med regelmæssige tandlæge besøg. Faktisk anbefales det at du som voksen sætter dig til rette i tandlæge stolen og gaber op mindst én gang om året.

Hvorfor skal jeg gå til tandlæge så ofte?

Grunden til at du bør gå til tandlæge en til to gange om året er at du på den måde kan forebygge de allerværste tandsygdomme.

Når du booker tid hos en tandlæge vil du i forbindelse med første konsultation blive tilbudt et grundigt tand eftersyn, eventuelt ledsaget af røntgen eller ultralyd billeder, som kan hjælpe tandlægen med at afsløre tilløb til eksempelvis karies eller parodontose. Disse kan skjule sig på steder hvor du ikke selv kan opdage dem, for eksempel under tandkødsranden eller mellem dine tænder.

tandlæge aarhus

Hvis tandlægen finder at der skulle være forstadier til lidelser i tænder eller tandkød vil han eller hun kunne sætte en forebyggende behandling i gang. Og en sådan vil være både billigere, mindre tidskrævende og langt mindre smertefuld end den behandling som sættes i værk når skaden er sket.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Aarhus?

Hvis du leder efter en tandlægeklinik med gode kompetencer inden for en bred vifte af forskellige tandbehandlinger kan du med fordel vælge TandlægeCenteret Clemens Torv. TandlægeCenteret Clemens Torv har sin beliggenhed centralt i Aarhus, med gode adgangs forhold og tæt på offentlig transport.

Hos TandlægeCenteret Clemens Torv er du garanteret en på én og samme tid professionel og personlig behandling som tager udgangspunkt i dine tænder og dit tandkøds unikke disposition. Du kan læse mere om TandlægeCenteret Clemens Torvs ydelser, og booke tid online via hjemmesiden clemenstand.dk.

Flere Nyheder