Hvad er fordelene ved en træterrasse?

Når du vil have en ny terrasse, er et af de første dilemmaer, som du støder på typisk, om det skal være en terrasse i træ eller en terrasse i fliser. Der er fordele og ulemper ved begge dele, og det kan derfor være svært for dig at vælge. 

Hvis du spørger firmaet kun-terrasser.dk, er de dog ikke i tvivl. De har specialiseret sig i at fremstille terrasser i træ, og det er derfor den, de foretrækker. I forhold til træ versus fliser helt generelt, bør du tænke over, hvilken fornemmelse du gerne vil have, når du er på terrassen. Mange oplever, at en træterrasse føles som en forlængelse af huset, fordi træet er så dejlig blødt og varmt at træde ud på. Du kan derfor træde ud på det med bare tæer. 

Samtidig er det også i mange tilfælde muligt at skabe en træterrasse, der er i niveau med huset. Dermed behøver du ikke at gå med af nogle trin eller måske endda en lille trappe for at komme ud til terrassen. Det giver et rigtig godt flow mellem at være ude og inde. 

Hvad koster en terrasse?

Har du bestemt dig for en træterrasse, vil du typisk være interesseret i at vide, hvad den koster. Men hverken kun-terrasser.dk eller nogen andre firmaer kan på stående fod give dig et svar på det. Det hele handler om, hvilken type terrasse du gerne vil have, om den skal ligge på en eksisterende terrasse af sten, eller om du gerne vil have den hævet. Derudover er det jo også muligt at bruge forskellige former for træ til den. 

Hvis du gerne vil vide, hvor meget en specifik terrasse kommer til at koste at have i din have, er det en god ide, at du får et tilbud på den. Det kan du for eksempel gøre her

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *