Hvilken ejendomsmægler skal lave din næste salgsvurdering?

21 juni 2022 Cecilie Mortensen

advertorial

Er du nysgerrig på, hvor meget din bolig er værd, og hvad den egentlig vil kunne sælges for? Så er der selvfølgelig god grund til at få fat i en ejendomsmægler. Nu er spørgsmålet bare, hvilken du skal vælge. Vi kommer til at guide dig på vej her, så processen forhåbentlig bliver nemmere for dig. 

Sådan vælger du en ejendomsmægler til en salgsvurdering 

Hvornår kan du få salgsvurderingen? 

Når du ønsker at få en salgsvurdering, kan du blandt andet vælge en ejendomsmægler ud fra, hvornår du kan få salgsvurderingen. Derfor kan det også være til din fordel, hvis du ringer lidt rundt. For så får du hurtigt en finger på pulsen ift., hvor bookede forskellige ejendomsmæglere er. 

salgsvurdering

Hvem kender til dit område? 

Den næste faktor du kan vælge ud fra er, hvem der kender til dit lokalområde. For det er selvfølgelig ekstra vigtigt at ejendomsmægleren har et godt lokalt kendskab – for det kan blive afgørende for, at vedkommende laver en retvisende vurdering af din bolig. For det nytter naturligvis ikke noget, at værdien af din bolig vurderes for høj og sættes til salg derefter, for så kan det ende med en høj liggetid, og at der ikke kommer et salg. 

Hvad skal du betale for salgsvurderingen? 

Den tredje ting du kan dykke ned i er, hvad du skal betale for salgsvurderingen. Som en positiv overraskelse vil du nok opleve, at der er flere ejendomsmæglere, som tilbyder denne service gratis. Det er derfor også en mulighed, der er værd at gribe. 

Ved at du siger ja til en salgsvurdering, så kan du også hurtigt fornemme, hvordan kemien mellem dig og ejendomsmægleren er. Denne faktor kan for mange også spille en stor rolle ift., om ejendomsmægleren bliver den person, man ønsker at gå videre med ved et potentielt salg af boligen: https://www.gravelstone.dk/gratis-salgsvurdering/ 

Flere Nyheder