Kom i behandling for misbrug hos et behandlingscenter

30 juni 2022 Silje Hansen

editorial

Alkohol er noget rigtig mange danskere drikker – også til hverdag. Alkohol er derfor noget vi ofte bliver mødt med, når vi er ude at besøge venner, familie eller ved festlige begivenheder. Alkohol er også noget mange nyder derhjemme selv enten til maden eller bare til at hygge sig med. Derfor bliver alkohol ikke set som noget der er farligt på samme måde som stoffer. 

Det kan derfor også være svære at spotte, hvornår man er blevet afhængig af alkohol, da der er mange der drikker en helt almindelig hverdagsaften. Det er oftest først, når det er i så ekstrem en grad, at du bliver beruset til hverdag, og måske endda i selskab med dig selv.

Misbrugscenter

Hvornår ved du, om du er blevet afhængig?

Du er ikke i tvivl, når du først er blevet afhængig af alkohol eller stoffer i så høj en grad, at det påvirker dit liv. Her kan du begynde at få abstinenser, når du ikke har fået nok i et bestemt stykke tid. Det kan føles ubehageligt, hvorfor man begynder at indtage mere og mere. Til sidst kan det være så slemt, at du ikke er i stand til at tage på arbejde eller passe dit studie. Det gør, at du enten bliver fyret eller smidt ud af skolen.

Ofte når man har et misbrug, kan det påvirke ens omgivelser og relationer. Det kan ændre dig som person, og det kan såre de mennesker, som helt oprigtigt holder af dig. Det er her det en god ide at opsøge professionel hjælp.

Få hjælp ved at kontakte et behandlingscenter

Hvis du ønsker professionel hjælp eller du ønsker at hjælpe en, så kan du med fordel tage kontakt til et behandlingscenter. Her kan du bestille en fremvisning, så du har mulighed for at fornemme stedet og personalet der er til stede.

Flere Nyheder