Nutterier til de mindste

De mindste er fuld af krudt, og de skal have lov til at lege energien af sig med sjovt og miljøvenligt legetøj. Det skønne trælegetøj og møblerne fra Nofred er klassiske og enkle, så både piger og drenge kan have det sjovt. Det behøver ikke være kompliceret med god kvalitet og lækkert design. 

God kvalitet og tidløst udtryk

Bedsteforældrene kan sikkert genkende mange af de klassiske afrundede træformer i den gode kvalitet fra Nofred. Finurlige og samtidig enkle møbler til børneværelset, farverige træsejlskibe til en tur i parken eller stranden, og smukke ensfarvede dukkehuse, der appellerer til enhver lille pige. 

Vælg tidløst kvalitet til de mindste – en god start på hverdagen starter med god leg og dejlige omgivelser. Lad guldklumpen begejstres over Mickey Mouse-ører på stolen, eller naturens motiver på sengetøjet. Sæt fantasien i spil med blå eller røde dukkehuse, eller søsæt træskibe med enkelt design og bæredygtig produktion. Det handler om at give bæredygtige værdier videre og om at forenkle den store verden, der venter forude. 

Bestil online – brug tiden med den lille

Spild ikke tiden med at gå i butikker og stå i lange køer for at betale – nyd tiden derhjemme og bestil online, når den lille tager sig en lur eller er puttet for natten. På https://loukrudt.dk/nofred finder du et stort udvalg af lækkert Nofred legetøj. Bestil til næste fødselsdag, jul eller bare fordi den lille fortjener noget nyt. Gå ikke på kompromis med dine børns velvære og kreativitet.  

Giv legetøj, møbler og børneudstyr fra Nofred i gave – god kvalitet holder og det klassiske design passer ind i ethvert børneværelse. Et lækkert sæt sengetøj i neutrale farver og botanisk mønster kan bruges år efter år, også til lillesøster eller lillebror. Glæd både de mindste og forældre med lækkert Nofred legetøj, der hverken belaster miljøet eller dit barns sundhed.