Ny emalje med maling af badekar

Har dit badekar set bedre dage – og kunne det godt trænge til en kærlig hånd, førend du atter anvender det som ramme om din hjemmespa? Så bør du kontakte en dygtig badekarsmaler med henblik på et tilbud om maling af badekar.

Hvordan foregår maling af badekar?

Maling – eller rettelig: Emaljering – af badekar er en proces, som forløber igennem flere trin. Når din badekarsmaler kommer på besøg, vil de dygtige og omhyggelige håndværkere først og fremmest sørge for, at badekarrets omgivelser er dækket af på behørig vis. Dernæst vil de foretage en afkalkning af badekarret, således at alle aflejringer i videst muligt omfang fjernes.

Badekarret vil blive slebet grundigt og i bund, således at emaljen fjernes. Hvis der er lidt dybere revner eller skrammer, vil disse blive spartlet ud, og indersiden af badekarret vil atter en gang blive slebet, indtil overfladen er helt glat og ensartet.

Den nye emalje bliver påført ved hjælp af en sprøjte pistol – ikke ulig den procedure, med hvilken en bil lakeres. Emaljen, som består af de to komponenter akryl og uretan, påføres a et passende antal omgange, så at indersiden af badekarret bliver modstandsdygtig og vandtæt. Emaljen hærder op i løbet af 24 timer, og bliver smuk, skinnende og lige så hård og slidstærk som da badekarret var ganske nyt.

Hvor længe holder den nye emalje i mit badekar?

Når du anvender Ny-Emalje som badekarsmaler, vil du sagtens kunne forvente, at din nye emalje holder i op til tyve år. Ny-Emalje giver tre års garanti på det udførte håndværk, hvilket betyder, at du kan få repareret emaljen hvis den inden for de første fem år sprækker, skaller eller krakelerer. Dette sker dog stort set aldrig, idet Ny-Emalje kun bruger de allerbedste og mest holdbare materialer.

Du kan læse mere, og få et godt tilbud på maling af badekar, på ny-emalje.dk