Vælg en overdækket terrasse

Hvis du skal have opført en ny træterrasse til din bolig bør du overveje en overdækket terrasse en af slagsen. Her er de bedste grunde til at vælge en overdækket terrasse.

Søg skygge på en overdækket terrasse

En overdækket terrasse er ikke kun et hit på de kølige og regnfulde dage. Du vil faktisk kunne drage stor nytte af din overdækning på de dage hvor solen brænder allermest.

Selv om det er herligt at nyde solen kan det godt være lidt hårdt at skulle udholde timerne midt på dagen. Her er det en fordel at kunne stille havemøblerne ind under overdækningen og blive svalet.

Skal frokosten indtages i det fri er det også en kæmpe fordel at kunne gøre dette på en overdækket terrasse. Så slipper man for at smørret smelter i løbet af nul komma fem. Og sidst, men ikke mindst, vil du med en overdækket terrasse kunne slippe for grimme sol forbrændinger som sagtens kan ødelægge resten af sommeren.

Nyd udelivet hele året rundt med en overdækket terrasse

Der ud over vil du med en overdækket terrasse kunne bruge terrassen langt ind i efteråret – og måske endda vinteren med. Mange terrasser med overdækning er forsynet med sider og vinduer som kan rulles til og fra.

På den måde kan du faktisk skabe en slags udestue eller veranda ud af din overdækkes terrasse. Og med en moderne terrasse varmer kan du hygge dig udendørs selv om temperaturen falder.

Hvem kan hjælpe med at bygge en overdækket terrasse?

Hvis du ønsker dig en overdækket terrasse som er opført i overensstemmelse med alle gældende kvalitets og sikkerhedsmæssige krav og standarder bør du lade en professionel tømrer om at udføre denne opgave.

En sådan finder du hos Kun Terrasser ApS hvor tømrermester Andreas la Cour har mange flotte overdækkede terrasser på bagen. Se dem alle på https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse