Wallstickers – når stuen skal have stil og karakter

Ønsker du at dekorere dit hjem på utraditionel vis, og skal de ensfarvede vægge i den anledning have et friskere look? Så kan du prøve at tænke lidt ud af boksen og dekorere dem med flotte og festlige wallstickers.

Med wallstickers kan du skabe stemning og atmosfære samtidig med at du giver rummene en unik fremtoning. Wallstickers er nemmere at have med at gøre end tapet, og er sjovere end statiske billeder eller plakater som er begrænsede af rammer. Du kan sætte wallstickers i alle husets rum, selv på de skrå vægge – og det er kun fantasien som sætter grænser for hvorledes du dekorerer med wallstickers.

Find flotte wallstickers til din stue

Et rum som er oplagt at dekorere med wallstickers er din stue. Her vil du typisk have megen vægplads, og du vild erfor være fri til at vælge og vrage mellem de mange forskellige wallstickers på markedet.

Du kan for eksempel vælge flotte verdenskort som kan føje et internationalt islæt til stuen. Eller du kan vælge en wallsticker med et kunstnerisk motiv. Her kan du med fordel tjekke de flotte Banksy wallstickers. Banksy er en amerikansk street artist som fortrinsvis anvender stencils til at fremstille provokerende statement kunst på murværk.

Da Banksys kunstværker fortrinsvis er monokrome, det vil sige kun betjener sig af to farver, egner de sig fortrinligt til at blive gengivet i wallstickers.

Du kan for eksempel vælge den sjove rotte, som maler på væggen, og som af visse kunstfolk fortolkes som en hyldest til forgængeren Blek le Rat. Eller den lille søde pige med hjerteballonen, som de fleste har stiftet bekendtskab med. Mulighederne for at dekorere stuen med Banksy wallstickers er legio – og så er der noget at diskutere rundt om middagsbordet.

Du kan finde de flotte og utraditionelle wallstickers hos Sohu ApS på sohu-shop.dk.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *